Edelweiss Thuiszorg B.V.

Onze nieuwtjes

Weekendje Centerparcs

Het weekend van 3 t/m 5 november zijn wij met het Edelweiss team een weekendje naar Centerparcs geweest. Dit omdat het zwembad een warmer klimaat heeft dan normale zwembaden waardoor het voor de kinderen die sneller onderkoelt kunnen raken, veel fijne is om te zwemmen. Ook is het heel rolstoel toegankelijk, wat het voor onze rolstoel kinderen ook makkelijker maakt. Buiten dat is het ook leuk om eens in een andere omgeving te zijn met de kinderen, gewoon super gezellig!

leerwerkplek

Edelweiss biedt, sinds Juni, ook leerwerkplekken aan voor MBO en HBO studenten uit de zorg. Voor mogelijkheden hierin, kunt u contact met ons opnemen.

scholing 2025

Voor 2025 staat weer een nieuwe scholing voorbehouden handelingen gepland in april. Wil je deelnemen? Geef je dan nu op, er zijn maar een beperkt aantal plekken.

Team

Edelweiss heeft een team van vrijwilligers en zelfstandige zorgverleners. Maakt kennis met: Sanne, Rick, Naomi, Susanne, Yvonne, Anna, Cathy, Koen en Edith. Team Edelweiss!

Zomer 2024

Edelweiss is in de zomer van 2024 weer aanwezig op Camping Parc de la Brenne in Frankrijk. Mocht u interesse hebben in de diensten van Edelweiss op de Camping, neem dan gerust contact met ons op.

Nieuw familielid

Sinds mei 2023 hebben wij er een nieuw familielid bij. Friese stabij pup Saar is bij ons op de boerderij komen wonen. Saar heeft Abby om haar alles te leren en te laten zien.

Lammetjes

Ook deze winter krijgen onze Hampshire Down weer lammetjes! Kom gerust een kijkje nemen.